Home > Countries > Denmark  


< BACK

KeepClean Development

KeepClean Development

Country: Denmark

City: Herning

School: Herningsholm Erhvervsgymnasium

Teacher: Henrik Stenum Graversen

Volunteer/Mentor:

Working Languages: Danish, English

Company Members

Esben Ringive Korsholm, 17 years

Josefine Krøjgaard Jensen, 17 years

Torben Tucek Kjær, 17 yearsBrief description of the company

KeepClean Development tilbyder en unik service til befolkningen, hvor vi via socialt entreprenørskab hjælper et overskygget samfundslag. KeepClean's idé er at opstille spritdispenserer på offentlige steder. Det vil koste 1 kr. at afspritte sine hænder, 80 øre går til de hjemløse, hver gang spritdispenseren anvendes. De hjemløse har den simple opgave at vedligeholde valgte dispenserer. KeepClean Developments Mission: ”Vi ønsker, at mindske syge fraværet på institutioner og arbejdspladser, samt give de hjemløse et ”job” ved at hjælpe os med at tilbyde forbedrede hygiejne i det offentlige rum". Vores vision: ”Vi tilbyder at sætte hver enkelt individs hygiejne i fokus”
Company Products


KeepClean NOW

Vores hjemmeside: goo.gl/JlUqb1


KeepClean NOW
KeepClean NOW
KeepClean NOW
KeepClean NOW

KeepClean JOB

En spritdispenser som bliver solgt på B-2-B markedet. Dispenseren bliver solgt, som en service aftale til virksomheder som gerne vil reducere deres sygefravær. KeepClean JOB er prissat til 995,- DKK. Vores KeepClean JOB bliver brugt til at finansiere vores KeepClean NOW. 

Company Services


KeepClean NOW

Vi opstiller KeepClean NOW spritdispensere på offentlige steder. Den indeholder en NFC-chip abonnementsordning eller et SMS-betalingssystem, der giver adgang til en portion spritgelé mod betaling af et beløb på DKK 1,00. Vi vil gøre det muligt for individer i det offentlige rum, at kunne få afsprittet hænderne efter, at have været i kontakt med forskellige bakteriebomber i løbet af dagen. Vores sociale formål er at virksomhed opretter en alliance med hjemløse inspireret af ”Hus Forbi” konceptet. De hjemløse skal sørge for, at vedligeholde og opfylde vores dispensere + at udskifte det genopladelige batteri. De hjemløse vil have ansvar for 5 dispensere - til gengæld vil de hjemløse få en andel af indtjeningen, hvis vores dispensere vedligeholdes og genopfyldes i henhold til vore standarder.

< BACK


Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.