Home > Countries > Macedonia  


< BACK

Flawless

Flawless

Country: Macedonia

City: Кочани

School: СОУ. Љупчо Сантов - Кочани

Teacher: Миле Лефков

Volunteer/Mentor: Миле Лефков

Working Languages: English

Website: www.flawless.com.mk

Company Members

Благица Ангелова, 17 years

Мартина Трајановска, 17 years

Моника Стаменкова, 17 years

Надица Николовска, 17 years

Радмила Рашкова, 17 years

Теодора Папазова, 17 yearsBrief description of the company

„Flawless“ е компанија која располага со ланец на фризерски салони кои се основани со цел да дадат поддршка на лицата заболени од рак. Имено, станува збор за компанија која нуди фризерски услуги (ги наплаќа по минимална цена), вработува професионалци како и ученици кои го усовршуваат своето знаење. Со тоа помагаме за стекнувањето на работни навики како и за вредностите кои ги нуди животот со ова лицата ја овозможуваат хемотерапијата. This company enables you a flawless appearance despite being hairless. True beauty comes from the inside along with the yearning for subsistence!


Company Products


 

Company Services
< BACK


Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.