Home > Countries > Macedonia  


< BACK

HOPING

HOPING

Country: Macedonia

City: Skopje

School: Rade Jovcevski Korchagin

Teacher: Lidija Stojcheva

Volunteer/Mentor:

Working Languages: English

Company Members

Sandra Mateska, 18 years

Sofija Mitrova, 18 years

Tamara Markovich, 18 years



Brief description of the company

Hoping е хуманитарна организација каде што правиме предмети од рециклирани материјали кои се продаваат преку нашиот веб-сајт. Доставата ја вршиме на точак. Хендикепирани лица го менаџираат сајтот, оние кои неможат да се вклопат во општеството. Подоцна, отвараме продавница каде можат да се купат нашите производи. Процент од паричните средства од продажбата е наменета за плата за хендикепираните лица, а остатокот служи за купување на бараки за бездомниците. Сето ова има една цел: да обезбедиме нова, посветла иднина за оние кои имаат потреба од тоа.






Company Products


 

Company Services




< BACK






Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.