Home > Countries > Macedonia  


< BACK

Purity

Purity

Country: Macedonia

City: Kocani

School: SOU

Teacher: Mile Lefkov

Volunteer/Mentor: Mile Lefkov

Working Languages: Bulgarian, English, Italian, Serbian, Spanish

Website: https://www.facebook.com/pages/Purity/873663315999601?skip_nax_wizard=true&ref_type=logout_gear

Company Members

Angela Saveva, 18 years

Marija Pecova, 18 yearsBrief description of the company

Акционерско друштво кое се заниамава со рационално и максимално искористување на природен ресурс, термална минерална вода. Капиталот е мешан, странски и домашен.Комплекс од хотел, бања, оранжерии и фабрика за вода кој функционира за добробит од општ и поширок карактер.


Company Products


Органски произведен зеленчук

Топлите води спроведени преку инсталација како за затоплување на оранжериите така и за наводнување со прилагодена температура. Произведуваме органски зеленчук како финален производ за домашен и странски пазар и како суровина во приготвување на здравите оброци во хотелот.


Органски произведен зеленчук

Пакувана минерлна вода

Вода богата со минерали која што е суштинска за здравиот живот.


Пакувана минерлна вода

 

Company Services


Програми

Секаков вид на програми кои доаѓаат во пресрет на не здравите навики во животот и исходот од нив. Најсовремени методи за фитнес, медитација, јога, напредни масажи со лековити камења, масла, соли, програми за здрава исхрана.Туризам и угостителство

Хотелот е уреден според фенг шуи (древен кинески систем кој синтетизира повеќе учења, вештини и техники, со цел човекот да се врати или да се задржи во допир со природата). Понудата на хотелот и здравата исхрана, преку добро уредена веб страна и реклама лесно го препознават странски туристи кои се повеќе преферират здрав начин на живот и еколошки предели. Релацијата со инвеститорите не води чекор напред кон привлекувањето на странска клиентела и е потврда за веродостојноста на квалитетот на понудата.

< BACK


Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.