Home > Countries > Romania  


< BACK

HELP THEM ALL

HELP THEM ALL

Country: Romania

City: FETESTI

School: LICEUL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA FETESTI

Teacher: CACIULOIU FLORENTINA

Volunteer/Mentor: AGAPIE NICOLETA

Working Languages: Romanian

Website: caciuloiu.florentina@yahoo.com

Company Members

BUCUR ANTONELA, 15 years

DANIASA ANDREEA, 16 years

ION GABRIEL, 15 years

LUCA MAGDA, 16 years

OLTEANU GEORGE , 16 yearsBrief description of the company

« AJUTA-I SA-SI SCHIMBE VIATA » Proiectul nostru a venit dintr-o idee la care m-am gândit atunci cand vecinul nostru, bunu Tudor ne-a donat o casă si terenul aferent pentru că bunicii mei au avut grija de el .Proiectul nostru lansează o idee inovatoare si anume servicii la domiciliu pentru bătrânii cu varste de peste 70 ani si copii cu dizabilităţi.Un alt atuu va fi procurarea si prepararea hranei pentru persoanele care numai pot gati din motive de sanatate. De ce această idee ? Deoarece există foarte mulţi bătrani care nu au pe nimeni si copii cu dizabilitati fara educatie


Company Products


Produsul nostru este reprezentat de servicii la domiciliu pentru bătrânii solidari si copii cu dizabilităţi .

Proiectul nostru lansează o idee inovatoare pe piata muncii si anume servicii la domiciliu pentru bătrânii solidari cu varste de peste 70 ani si copii cu dizabilităţi,alţii decat cei asistati social,care au varste peste 10 ani şi nu sunt cuprinşi in sistemul de educatie. Cea mai importantă idee a politicii de produs este orientarea către client. Produsul trebuie astfel conceput încât să satisfacă cât mai bine necesităţile clientului. Înainte de a concepe orice produs este esenţial să ştim există o cerere pentru acest produs. Doar o idee bună nu este suficientă pentru a avea succes pe piaţă. 

Company Services


Serviciu de asistenta medicala non stop Un al atuu AL SERVICIILOR va fi procurarea si prepararea hranei .

Noutatea consta intr-un serviciu de asistenta medicala in caz de necesitate care va fi solicitat la un numar de telefon si va avea legatura directa cu un specialist non stop la dispozitia clientilor nostrii. Se poate pune problema hranei ? NU . Soluţia la acestă problemă am gasit-o noi. Prin ingrijirea la domiciliu , vom acorda si sfaturi medicale , vom presta si servicii de asigurare si preparare hrană , cu calcul necesar caloric zilnic pentru fiecare client in parte in functie de afectiunile de sanatate,organizare evenimente .Firma noastră pune la dispoziţia familiilor care au copii cu dizabilităţi , servicii de calitate pentru ingrijire ,asistenţă psihologică , petrecerea timpului liber asfel incât aceşti copii să uite in timp ce sunt cu noi ca fac parte dintr-o alta lume,o lume care ii trateza ca pe copiii care nu au probleme.

< BACK


Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.