Home > Countries > Serbia  


< BACK

Campus V

Campus V

Country: Serbia

City: Niš

School: Ekonomska Škola Niš

Teacher: Ivana Milčev

Volunteer/Mentor: Miloš Dinić

Working Languages: Serbian

Company Members

Emilija Đorđević, 17 years

Jelena Jerotijević, 17 years

Marko Stojanović, 18 years

Miloš Dinić, 18 yearsBrief description of the company

Mi smo učenička kompanija koja se bavi isključivo socijalnim preduzetništvom. Naša vizija je da svojim primerom širimo socijalno preduzetništvo. Campus V je nastao 2015. godine sa namerom da promenimo okruženje u kome živimo. Naša misija je građenje kampusa za mlade gde će mladi provoditi slobodno vreme, i to na koristan način. Naš primarni cilj jeste rešavanje problema bežanja sa sela, jer će kampus biti smešten u jednom selu blizu Niša, ali isto tako rešavamo i problem nedostatka prakse srednjoškolaca, nekvalitetno provođenje vremena mladih, kao i razvijanje seoskog turizma i poljoprivrede.
Company Products


Plodovi iz naše bašte

Svi članovi i žitelji Kampusa V imaju obavezu da rade između 1 i 2h dnevno kako bi isplatili svoje troškove i da bi obezbedili dalji razvoj Kampusa V. Oni dobijaju druženje, znanje, nezavoravan provod koji imaju noću na raznim manifestacijama (žurke, književno veče, veče zabave,...).Kreativni centar

Kreativni centar će se baviti izradom umetnina koje ćemo prodavati. Za svaku prodatu umetninu, autor će dobiti deo prihoda od profaje, dok ostatak ide Kampusu V. 

Company Services


Promovisanje socijalnog preduzetništva

Sav profit koji ostvarimo se akumulira i služi za razvoj ove kompanije.Promovisanje seoskog života

Ovim kampusom ćemo selo približiti mladima. Ukazaćemo im na sve prednosti koje selo ima, kao na primer bavljenje seoskim turizmom, poljoprivredom jer je to nedovoljno razvijeno kod nas.Dati prvu šansu mladima

Planiramo da uposlimo srednjoškolce i studente bez radnog iskustva i na taj način da ih usavršavamo zajedno sa školskim sistemom. Za poslove koji budu obavljali za nas, mi ćemo im platiti. Na primer kuvari ikonobari su neophodni ovakvom mestu. Ali ne samo oni, ima mesta za sve.

< BACK


Copyright © 2013 - JA-YE Europe. All rights reserved. Terms and Conditions.